|
הפנינג חורף בנמל תל אביב |
| חבל ארץ:
תל אביב
|
| סוג אירוע:
פסטיבל |
| מאפיינים:
אוכל, קניות, מוזיקאלי |
| קהל יעד:
ילדים, נוער וחיילים, סטודנטים, הורים, 50+, הכל |
|
|
| תאריכים:
23/01/2012(יום ב) - 04/02/2012(יום ש) |
|
|
|
|
|
איזור:
מישור החוף וגוש דן - תל אביב -יפו
כתובת: נמל ת"א
|
|
האירוע במפות גוגל
|
רוצה להוסיף תמונה, כל שעליך לעשות הוא
להתחבר
|
|
|
|
|
מידע כללי
במסגרת חגיגות 75 לנמל תל אביב אותן עורכת חברת "אוצר מפעלי ים", יתעטף הנמל למשך עשרה ימים בצבעים, קולות, טעמים וריחות של חורף קסום בניחוח חו"ל, המוכרים לנו מניו יורק, לונדון וברלין. ביום השקת אירועי "חורף מדהים בנמל", יום שני 23/1, תיפתח בנמל זירת החלקה על קרח ושוק הנמל יעטה אף הוא לבוש חורפי ויציע לבאים פינוקי חורף מסורתיים כמו ערמונים על האש, נקניקיות וסיידר חם.
פרטים נוספים
מסעדות הנמל, וביניהן יוליה, בויה, בית בנמל- המסעדה, קפה גרג, ספידו-בר, פיר 23, שלוותה ואחרות יציעו לבאים "טעימות", ללא תשלום, מתפריט החורף שלהן ובכלל זה יוצע למבקרים טעימות של מרקים, תבשיל צ'ילי קון קרנה, אוסבוקו עגל ועוד. להשלמת האווירה, יערכו במקום הופעות פתוחות של הרכבי ג'אז ומוסיקה קלאסית מגוונים.
בכל שאר ימי אירוע "חורף מדהים בנמל" (שיתקיימו עד ה-4 בפברואר), יוכלו המבקרים בנמל ליהנות מזירת ההחלקה על הקרח (במחירים נמוכים במיוחד) ומתפריט חורף חדש של מסעדות הנמל והסועדים ייהנו מהטבות שונות ובכללן כוסות יין, סיידר חם במתנה ומנות במחירים מוזלים. כמו כן, במתחם "שוק הנמל" יתקיימו הדגמות בישול של שפים מובילים ושלל אירועים נוספים.
במסגרת פעילויות החורף יכנס לתוקף תעריף חניה חדש במסגרתו הקונים בעסקי הנמל ייהנו מחניה מוזלת בסך 8 ₪ בלבד לשעתיים ראשונות וחניה במחיר קבוע של 20 ₪ החל מהשעה 20:00 בערב. הקונים בעסקים מוזמנים לבקש את שובר ההנחה לחניה במעמד הקניה בבתי העסק.
הודעה: פרטי האירוע מוצגים כפי שהועברו לאתר טיולי ממארגניו ובאחריותם בלבד.
מפה
|