כל המידע על פסטיבל קיץ מוסיקלי במוזיאון ישראל
מוזיאון ישראל משיק פסטיבל קיץ עם מופעי ענק על רקע התפאורה הכי מיוחדת ומרגשת שאפשר לדמיין: הרי ירושלים, פסלים מרהיבים, אוויר ירושלמי ואורות כוכבים. אמנים ישראלים מהשורה הראשונה יגיעו לגן האמנות של המוזיאון ויופיעו במופעי מוזיקה בהשתתפות אורחים מיוחדים.
המוזיאון ממשיך במגמה המאפיינת אותו ויוצר חיבורים מפתיעים ומרגשים לכבוד חגיגות ה-50 של המוזיאון. המופעים שיתקיימו במסגרת הפסטיבל:
- משינה: 30 השנים הראשונות | מתי: שני, 27/7, בשעה 21:00 | מחיר: 150 ₪.
הלהקה שנבחרה ללהקה האהובה בכל הזמנים תבצע את המופע "30 השנים הראשונות" עם כל להיטיה מהימים של הפינגווין וקולנוע דן ועד האצטדיונים הגדולים בהם הופיעה.
- האופרה הישראלית מארחת את אחינועם ניני | מתי: רביעי, 29/7, בשעה 21:00 | מחיר: 100 ₪.
הפקה מיוחדת לאירועי הפסטיבל. קונצרט מיוחד בניצוחו של דניאל כהן לצד סולני האופרה הישראלית והתזמורת הסימפונית ראשון לציון. ערב קסום עם אריות אהבה מפורסמות, קלאסיקות ממחזות זמר ועוד.
- מופע מיוחד של ריטה לט"ו באב | מתי: חמישי, 30/7, בשעה 21:00 | מחיר: 120 ₪.
בחג האהבה העברי תופיע ריטה במופע "20 שנה ל - אהבה גדולה" שהיה אבן דרך בלתי נשכחת בקריירה שלה והציג את שלל פניה המרתקות. המופע כולל שירים שהפכו זה מכבר לפסקול החיים הארצישראלי המלווה את כולנו: "ערב כחול עמוק", "ימי התום", "בוא", "עבד של הזמן", "אהבה גדולה" ועוד.
- כלייזמר חובק עולם – אורח: דויד ד'אור | מתי: ראשון, 2/8, בשעה 21:00 | מחיר: 80 ₪.
חמישים נגני כליזמר מהארץ ומהעולם יופיעו במופע המפגיש את עולם הניגונים וחצרות העיירה היהודית עם מגוון תרבויות וסגנונות מוסיקליים מרחבי הגלובוס. דוד ד'אור יחבור למוסיקה עם ביצועים מקוריים, והמופע יהווה את שיא כיתות האמן הבינלאומיות "קלרינט וכליזמר ירושלים" שיתקיימו באותו שבוע.
- דיוויד ברוזה והתזמורת האנדלוסית אשקלון – מירה עווד ומקהלת הנוער הירושלמית
מתי: שלישי, 4/8, בשעה 21:00 | מחיר: 100 ₪.
המופע החותם את סדרת המופעים בגן האמנות הינו "שיר אהבה אנדלוסי" – חיבור מוסיקלי ותרבותי המפגיש בין היצירה המוסיקלית של דיוויד ברוזה, המושפעת מהמוסיקה הספרדית לבין העושר המוסיקלי של ארצות המגרב (מרוקו ,אלג'יר ותוניס). המופע בניצוחו של תום כהן כולל עיבודים חדשים לשיריו של ברוזה עם טעימות צפון אפריקאיות סוערות: "שיר אהבה בדואי", "בנהר של סביליה", "סתיו מסוכן", "יהיה טוב", "מתחת לשמים", "סיגליות" ועוד. מירה עווד תתארח במופע הייחודי עם מקהלת הנוער הירושלמית.
כרטיסים ופרטים נוספים
- רכישת כרטיסים: באתר מוזיאון ישראל, בטלפון 02-6771300, או בקופות.
- הנחות לסטודנטים, לגמלאים, לחיילים ולנכים – כל ההופעות נגישות לנכים.
היי,
מה תרצה לכתוב על "פסטיבל קיץ מוסיקלי במוזיאון ישראל"?