כל המידע על פסח 2017 בגן גורו: פסטיבל טבע החיות

בכניסה לגן יקבלו הילדים את מפת "חוקר הטבע" ובה חידות. בעזרתה ובעזרת דמויות שונות הם יעברו בין מתחמי טבע מיוחדים ויחוו בפעילות, יצירה ומשחק את טבע החיות האוסטרליות בגן. הנה כמה מהפעילויות שיחכו לכם:

במתחם התנועה: הילדים יעברו מסלולי קפיצות של סוגי קנגורו שונים, הליכה על קורה כמו קואלה, זחילה תחת רשת חבלים כמו נחש ומתקן שממחיש איך זה מרגיש כשמנסים ללכת במאונך כמו זיקית או חרק. 

במתחם הקולות: הילדים יטילו קובייה גדולה, שעל כל אחת מפאותיה דמות של בעל חיים אוסטרלי ויצטרכו לחקות את הקולות באמצעות מערכת הגברה, לשלב את הקולות בסיפור ועוד.

במתחם האיפור: הילדים יתאפרו בצבעי הסוואה ויוכלו להצטלם כשראשם בתוך דמויות שונות. 

במתחם העטלפים: שבו נדגים באמצעות בריכת מים כיצד גלי הקול נעים באוויר, כיצד עטלפים מתמצאים בסביבה וכיצד בעלי חיים אחרים עושים זאת. 

במתחם תאטרון הבובות: תתקיים הפעלה עם בובנאי, שתעסוק בהתנהגות בעלי חיים, המיתוסים עליהם לעומת המציאות (נחש ערמומי, קואלה עצלנית וכו') והילדים יקבלו הזדמנות להתנסות ולהביע את עצמם.

בכל המתחמים תתקיים גם העשרה לילדים בנושאי הפעילות וטבע החיות.

שתי עמדות חקר עצמאיות: כיסים וחיות כיס: על מה ולמה? איך זה עובד? המחשה בתמונות ובווידאו, ו-"מי היה מאמין": על בע"ח מוזרים, עובדות מדהימות, שיאים וכדומה.

פעילויות יצירה בנושא טבע החיות: תוכי שיווי משקל - הממחיש את האופן בו ציפורים עומדות וישנות על ענף מבלי ליפול והכנת שרשראות מנוצות צבעוניות – סביב צבעים בטבע, תפקידיהם השונים וכו'.

בינגו חיות: הילדים יקבלו לוחות משחק וישחקו בינגו, אך במקום מספרים יופיעו על הלוחות דמויות של בע"ח. בכל סבב יציגו השחקנים מידע אודות בע"ח בדרך משעשעת ומשחקית.

פרטים נוספים

  • מחיר: כולל כניסה - 48 שקלים לכרטיס למבוגר או ילד מגיל 2 ומעלה.
  • מתי:  חול המועד, רביעי-שישי, 12-14/4 | שעות פתיחה גן גורו בימי החג: ערב פסח 9:00-13:00, חול המועד, שבתות ושבתונים 9:00-17:00, שישי 9:00-16:00, ערב חג שני 9:00-16:00
  • מידע נוסף על גן גורו באתר טיולי | ובדף הפייסבוק של הגן

לכל אירועי פסח 2017 ועוד פעילויות מומלצות לחג באתר טיולי >>