כל המידע על מופעי השקיעה על האגם בתל אפק - מתחילים!

רשות הטבע והגנים מזמינה את כל המשפחות וחובבי להיטי עבר בכל יום חמישי בחודשים יולי-אוגוסט למופעים מוזיקליים מושקעים באווירה נוסטלגית על שפת האגם עם השירים הכי זכורים ואהובים, שכל הורה מכיר וחייב להכיר לילדיו.

המופע הקרוב: טררם במופע מוזיקלי | חמישי 6.7
מוסיקה קצבית השואבת את הקהל אל תוך עולם של קצב, תנועה ואנרגיה ומשתף את הקהל בחגיגה אחת גדולה!

שאר מופעי חודש יולי
13.7: מופע משיריו של אריק איינשטיין | 20.7: משירי סיימון וגרפונקל | 27.7: "הדבורים" במופע שירי להקת כוורת.

מופעי חודש אוגוסט:
3.8: מופע מחווה לבוב דילן ולאונרד כהן | 10.8: להקת התפוזים שרה קלאסיקות רוק ישראליות | חמישי 17.8: מופע אירי אותנטי | 24.8: מופע מחווה למוזיקה הישראלית | 28.8: אגדת פטר והזאב בביצוע התזמורת הקאמרית הישראלית | 31.8: להקת רוקוויל במופע מחווה ללהקת U2

פרטים נוספים

  • מתי: ימי חמישי ביולי ובאוגוסט, יום שני 28.8 בשעה 19:00 | כל ההופעות יתחילו בשעה 19:00, הכניסה על בסיס מקום פנוי והישיבה היא על הדשא. הגן הלאומי יהיה פתוח משעה 8:00 עד תום המופע. כדאי להצטייד במחצלת.
  • היכן: גן לאומי ירקון (מתחם אפק – אנטיפטריס)
  • ללא תשלום נוסף על דמי הכניסה לאתר, חינם למנויים.