הפעילויות

לילה טוב פשוש | לינת לילה במוזיאון הטבע 

בואו לפגוש את מוזיאון הטבע בפיג'מה! ולהשתתף בפעילות לילית, שם תגלו איך נראה המוזיאון אחרי שמכבים את האורות –  אז תוכלו לחקור, לשחק, ללמוד ובעיקר ליהנות. כך תוכלו להפוך לווטרינרים ללילה אחד, לחפש אוצרות, לחוות את התערוכות באור הפנסים, ולהתעורר עם בעלי החיים בגן הזואולוגי.

האירוח כולל סדנאות, כיבוד קל בערב, ארוחת בוקר וסיור בוקר בגן הזואולוגי. השינה על מזרונים באחד מחדרי המוזיאון הסגורים. שקי השינה באחריותכם. אין במקום מקלחות.

  • מתי: חמישי, 17/10/19, 20:00 עד שישי, 18/10/19, 8:00
  • מיועד לילדים בגילאי 6–12 בליווי הורה
  • עלות: 520 ₪ להורה ולילד (יש לסמן 2 כרטיסים, המחיר מתעדכן אוטומטית לפני התשלום),
    230 ₪ לילד נוסף במשפחה, ניתן להגיע עד שני ילדים יחד עם הורה מלווה

מלך הטבע | הצגת ילדים 

אגדה ירוקה המגוללת את סיפורה של נלין, נערה צעירה חובבת טבע, המקבלת הזמנות לבקר בארמונו של המלך ראג'ו, מלך הטבע. היא מתרגשת מאוד מארמונו של המלך המוקף טבע מרהיב, אך כשהיא מגיעה לארמון, היא מגלה שהמלך אינו יוצא כלל החוצה ושאין לו שום עניין בטבע.

היא מזמינה את המלך לטיול בממלכה, אך לכל מקום אליו הם מגיעים, המלך מוצא פגמים. המלך לא מבין מה קרה לממלכתו היפה. האם הוא יבין שבטבע כל הדברים קשורים זה לזה, שלכל חיה וצמח יש תפקיד והאם הוא יבין שתפקידו של "מלך הטבע" הוא בראש ובראשונה – לשמור על הטבע?

  • מתי: חמישי, 17/10/19, 10:30
  • מיועד לילדים בגילאי 3-7
  • עלות: הצגה ומוזיאון: רגיל: 90 ₪, מוזל: 75 ₪, גילאי 3-5: 50 ₪

הצגה: עלילות חומית

הצגת הסיפור נעשית בליווי שלוש סדנאות קצרות ויוצרת אירוע אינטראקטיבי במסגרתו הילדים מוזמנים להתנועע, לדבר ולצייר את עולמן הקסום של הנמלים, ובתוכו, עלילותיה של נמלה אחת ומיוחדת שנושאת משא גדול במיוחד – חומית.

ההתבוננות בעולמן של הנמלים מאפשרת מבט רחב על שיירות הנמלים, וגם מעין מבט מיקרוסקופי אשר מגדיל את הזעיר ומגלה בו עוד ועוד פרטים. ריבוי המבטים יוצר שעה של יצירה משותפת – שעת הנמלים.

ההצגה מתקיימת לצד התערוכה "חרקים וקרובים".

  • מתי: שבת, 19/10/19, 10:30, 12:30
  • מיועד לילדים בגילאי 5-7
  • עלות: הצגה ומוזיאון: רגיל: 90 ₪, מוזל: 75 ₪ (כולל גם כניסה למוזיאון)

סדנת חקרטבע

סדנה להורים וילדים, המאפשרת לכל אדם לחקור את הטבע באופן עצמאי ופעיל. בסדנה מגוון תחנות המציעות התבוננות מקרוב בפרטים קטנים כגדולים, שימוש בציוד מדעי מתקדם, מוצגים שאפשר לגעת בהם וערכות יצירה. הסדנה מיועדת לפעילות משותפת של מבוגרים וילדים מגיל 6 וכוללת ביקור במוזיאון. 

  • מתי: שבת, 12/10/19, 19/10/19, שלישי – חמישי, 15-17/10/19, 9:30, 12:00, 16:30
  • מיועד מגיל 6
  • עלות: 20 ₪ על מחיר כרטיס הכניסה למוזיאון לכל משתתף

סיור בין ערביים בגן הזואולוגי

בואו להכיר את עולמם של בעלי החיים בגן ואת הסיפורים המרתקים שלהם ושל המטפלים שלהם, בסיורים מודרכים בגן הזואולוגי של אוניברסיטת תל אביב. ניתן לבקר באופן חופשי בתערוכות המוזיאון לפני הסיור. 

  • מתי: שבת, 12/10/19, 19/10/19, שלישי – חמישי, 15-17/10/19, 16:30
  • עלות: 30 ₪ על מחיר כרטיס הכניסה למוזיאון לכל משתתף
  • משך הסיור: כ-60 דקות

סיור מודרך במוזיאון

בסיורים המודרכים ניתן להתרשם ממגוון תערוכות הקבע וליהנות מהסברים מפורטים של מדריך המוזיאון. ניתן לבקר באופן חופשי בתערוכות המוזיאון לפני הסיור, בשעות הפעילות.

  • מתי: שבת, 12/10/19, 19/10/19, 16:30, יציאה מלובי המוזיאון
  • עלות: כלול במחיר הכניסה למוזיאון
  • משך הסיור: כ-60 דקות

פרטים נוספים

  • איפה: מוזיאון הטבע ע”ש שטיינהרדט | קלאוזנר 14, תל אביב
  • מידע נוסף והזמנת כרטיסים באתר »