כל המידע על חוגגים שבועות במרכז הקבלה של צפת

על פי המסורת, התורה ניתנה לעם ישראל בבוקר חג השבועות והלימוד הוא ההכנה ליום מתן התורה. זו הסיבה שתיקנו את תיקון ליל שבועות, סדר לימוד המיועד לליל חג השבועות הכולל התחלות וסיומים של פרקי התורה.

תיקון ליל השבועות משמש גם לציון לימוד מסורתי בליל חג השבועות הנמשך כל הלילה. מקור המנהג הינו בספר הזוהר, יסוד תורת הקבלה.

לרגל הלילה הרוחני מרכז הקבלה של צפת מזמין אתכם ללילה של פעילות הכולל טיול בעקבות “התיקון”, שנוסד בצפת העתיקה במאה ה-16.

מה מחכה לכם במרכז הקבלה של צפת בשבועות

סיור קבלה לילי

צאו לסיור של לילה “לבן” בסמטאות העיר העתיקה של צפת. לובשים לבן ומטיילים בין בתי הכנסת העתיקים הפתוחים ומוארים באור יקרות.

  • מתי: ראשון, 16.5.21, החל מ-23:00

שיעור קבלה לאחר חצות

בשיעור הקבלה הלילי דנים בסוגיית “קבלת התורה בתורת הקבלה”. באשמורת הבוקר ניתן לטבול במעיין האר"י ולשמוע את עשרת הדיברות מספר התורה העתיק בן 600 שנה בבית הכנסת אבוהב. 

  • מתי: ראשון, 16.5.21, החל מ-1:00
  • עלות: 45 ₪ לאדם

סודות מגילת רות

פעילות וסדנה הדנה בסוגיית זוגיות, אהבה וקבלה.

  • איפה: מרכז הקבלה של צפת ברובע העתיק
  • מתי: שני, 17.5.21, החל מ-17:30
  • עלות: 45 ₪ לאדם

פרטים נוספים

  • פרטים נוספים והרשמה בטלפון  04-6821771 או באתר »