כל המידע על פסטיבל פשוט שבועות

הפסטיבל הוא חגיגה שבטית, המאפשרת לכל אחד ואחת את החופש להתפשט לא רק מבגדים, אלא ממסוכמות, התניות חינוכיות ותרבותיות וכדו'. יש עומק מדהים בפסטיבל שכזה, אשר מלווה כאמור בחגיגה גדולה לאורך 4 ימי הארוע.
העומק מתבטא ב-4 מתחמים שונים של עבודת מודעות: מתחם השבטיות, מתחם אומנות הגוף, מתחם תנועה ומתחם מודעות הגוף. מנחים מעולים יעבירו סדנאות איכותיות לצד המסיבות השמחות.
הפסטיבל שמח לארח את תחרות ציורי הגוף המסורתית (דרך הרמוני). תחרות איכותית נושאת פרסים, אשר הפכה לשם דבר ועניין.
הפסטיבל מיועד לקהל מגוון: לנטוריסטים ותיקים שמחפשים כל הזדמנות להיות חופשיים ממגבלת הבגדים; לחדשים שתמיד חיפשו את המקום וההזדמנות להתפשט; לביישנים אמיצים שמחליטים להעז ולהפתיע את עצמם; לשוחרי למידה עצמית והתפתחות שמבינים שמכל קליפה שמורידים אפשר ללמוד כל כך הרבה; לאוהבי אומנות ציורי הגוף; לכולנו!
בואו לחוות את מבחר הסדנאות והמדיטציות, לרקוד במסיבות, להשתכשך בבריכה, לשבת על הדשא או בצ'אי שופ ולהצטייר בציורי גוף ע"י ציירי מוכשרים.
בואו פשוט להיות, ולקבל את עצמכם ואחרים כפי שאנו.