כל המידע על סוכות משפחתי במוזיאון מגדל דוד
"רחוב בירושלים" סיור חוויתי מומחז ברחבי המצודה
בהשתתפותם הפעילה של הילדים, בעקבות ספרם של חנה ודוד עמית. אוסקר גולן, במאי ומפיק סרטים בינלאומי, מגיע נרעש לצלם ולהפיק סרט בינלאומי, שובר קופות שיספר את סיפורה המופלא של ירושלים... הוא מגייס את המשתתפים כצוות שלו ויחד איתם הוא מתחיל לעבוד על הסרט, רק שבמהלך הצילומים, המשתתפים מגלים שאת הסיפור האמיתי הכתיבו לא רק שליטים ומלכים... כתיבה: יצחק לאור. משחק: יצחק לאור ואריאל קרן.
- אורך הסיור: כשעה ורבע.
- חובה להרשם מראש
אושפיזין בשעת הסיפור לסוכות עם יאיר להמן
מבחר סיפורים תיאטרליים על ה"אושפיזין" המבקרים במוזאון בחג הסוכות. מגוון תלבושות ואביזרים הופכים את כל אחד מהמאזינים למשתתפים פעילים ולהפוך לאושפיזין בעצמם!
סדנת יצירה
בניית מגדל קוביות המתארות תקופות שונות בהיסטוריה של ירושלים. תערוכה פעילה של ציורי המקור של הספר "רחוב בירושלים"- אמן- יבגני ברשקוב. בניית מצודה מאבני ענק בשילוב סדנה ליצירת קסדות ומגנים.
היי,
מה תרצה לכתוב על "סוכות משפחתי במוזיאון מגדל דוד"?