האווירה בעגלה
עגלת הקפה ליברל יושבת במרכזו של כפר נטר ומציעה אווירה כפרית קסומה בין צל העצים. במקום תמצאו שולחנות ישיבה על הבר, שולחנות רגילים הפרושים ברחבי המתחם, מחצלות לישיבה נינוחה יותר וגם צעצועים שפזורים ברחבי המתחם, לטובת הקטנטנים. הבעלים של הקפה, הם גם הבעלים של עגלת קפה פופולרית אחרת, ‘קפה וים’, שכמו בעגלה הראשונה, הקפידו לשמור פה על אווירה של חופש עם גלשנים ושלטים שמשרים אווירה של חופש.
מה בתפריט?
מקערות אסאי עם גרולנה ופירות טרופיים, דרך טוסטים שונים, קישים נהדרים, סלטים ועד פיצות מעולות וקובנה מושחתת שמוגשת פה בשישי, בקפה ליברל תמצאו נשנושי צהריים נהדרים וגם מנות רציניות יותר לטובת הרעבים. בגזרת המשקאות תוכלו ליהנות כאן ממגוון שייקים בריאים וצבעוניים כמו שייק סגול וכתום, משקאות קלים בהם גם מיצים סחוטים במקום וקפה עם כל תחליבי החלב שרק תרצו. עוד תמצאו כאן קינוחים נהדרים כמו טרימיסו, עוגת גבינה פירורים ומלבי.
קטיף עצמי בכפר נטר
אחרי או לפני הקפה והנשנושים, בואו לקטוף תפוזים טעימים! האטרקציה המרכזית בכפר נטר היא הקטיף העצמי, שמתקיים בכל שנה בין החודשים נובמבר לינואר. אתם מוזמנים להתעדכן בעמוד הפייסבוק שלנו, בו אנחנו מפרסמים מדי שבוע, אילו פירות הדר כלולים בקטיף מתוך המגוון שקיים אצלנו: אשכוליות צהובות ואדומות, לימונים, תפוזים, תפוזי דם וקלמנטינות. אין אצלנו מגבלת זמן ואתם יותר ממוזמנים להעביר יום של כיף במתחם בקטיף, טיול בפרדס ופיקניק משפחתי.
היי,
מה תרצה לכתוב על "עגלת קפה ליברל: עגלת קפה בכפר נטר"?