יש מקום לכולם! חאנים מומלצים ללינה בצפון ובדרום הארץ
גם מי שאוהב להתפנק כבר יודע שאין על לינה תחת כיפת השמיים (או כיפת האוהל). לטובת כל מי שלא…
טוען אייטמים...
אל מול מורדות הכרמל ממוקם אתר הקמפינג של אמת תנינים.
האתר אשר כולו מדשאות רחבות מוצל ומרוווח. באתר שירותים, מקלחות סגורות עם מים חמים,תאורה, חשמל, מקררים, כסאות ושולחנות, גרילרים .
האתר צמוד לפארק אמת תנינים - פארק טבע ואטרקציות לכל המשפחה .
מה בפארק:
לקהל הרחב -פתוח בשבתות וחגים ובכל ימי המחצית השניה של חודש אוגוסט.
לקבוצות-בתיאום מראש.
חוות דעת, עדכונים מהשטח, שאלות ותשובות
מה אוכלים בקמפינג ומה כדאי להכין בשטח? איפה אפשר להבעיר אש ולבשל באתרים ברחבי הארץ? ועוד טיפים ומתכונים שווים שיהפכו את הקמפינג שלכם לחוויה קולינרית של שפים בשטח!
גם מי שאוהב להתפנק כבר יודע שאין על לינה תחת כיפת השמיים (או כיפת האוהל). לטובת כל מי שלא…
מתכננים חופשת קמפינג עם המשפחה? אספנו לכם 9 מקומות בדרום ובצפון הארץ, שמתאימים בול כדי לתק…
מתכננים לצאת לחופשת קמפינג בחיק הטבע ולא יודעים איך לעשות את זה נכון? בדיוק בשביל זה הכנו…
יש לכם רכב שטח ואתם מחפשים המלצות לטיולי 4X4 SUV? קבלו את טיולי השטח היפים ביותר בארץ, כולל כאלו עם פריחות, תצפיות מרהיבות, מעיינות ונקודות פיקניק שוות.
טוען אייטמים...
מזמינים בלמטייל במחירים הכי טובים
ומקבלים מתנות ופינוקים שווים!
היי,
מה תרצה לכתוב על קמפינג אמת תנינים?
המקום מתחת לכל ביקורת.בעלת המקום מאוד לא נחמדה. מקררים ופריזרים לא עובדים. המקלחות לא נקיות כנ"ל השירותים.לא היו מים חמים במקלחות.
הפעלנו את הדוד. מסתבר שכאשר מדליקים את הדוד זה מעביר חשמל גם למים הזו… רמים כי התחשמלנו מהמים. כשכיבינו את הדוד לא קיבלנו זרמי חשמל מהמים.
כל חוטי החשמל במקום מחוברים באופן מאוד לא מקצועי ולא בטוח.
בית המנורה היה חשוף ללא מנורה גיליתי זאת כשהרמתי את ידי כשרציתי להתפשט וחטפתי זרם חזק מהחוטים החשופים. ממש סכנת נפשות.
כמשפחה שנוהגת ללון באתרי קמפינג אני ממליצה בחום על קמפינג באמת תנינים .
מקום מטופח,שקט ורגוע מעניק את כל השרותים הנחוצים לקמפינג והכי חשוב לא המוני !
צמוד לפארק האטרקציות הילדים היו ממש מאושרים .
זוהי הפעם ה… שלישית לביקורנו במקום הזה ונבוא שוב .
חשוב -המקום נמצא במרכז הארץ
אתר קמפינג מאכזב מאוד
חיפשנו אתר לקמפינג מסודר עם שירותים וחשמל ולכן היינו מוכנים לשלם הרבה כסף. אחרי התרשמות דרך האתר הלכנו לשם ושילמנו באמת הרבה כסף כגודל הציפייה כך האכזבה. אתר קמפינג מאוד לא מוצלח השירותים לא נ… קיים בערב כבר נגמר הנייר וכל הלילה לא היה נייר הברזים מאולתרים זה צינור קשור בחבל. פשוט בזיון כל אחד יכול לקחת חלקת ולשתול דשה לשים קראוון עם שירותים ולהגיד שזה אתר קמפינג מסודר. לא מומלץ!!!! יש אתרי קמפינג מאוד מוצלחים בארץ שלוקחים פחות כסף.