כל המידע על ליאורחאן
בין עצי הזיתים באליעד, נמצא מתחם האירוח ליאורחאן, המתאים לאירוח משפחות וקבוצות. בחאן יכולים להתארח עד 60 איש. מגיעים בשניים? לרשותכם 2 בקתות עץ.
בין עצי הזיתים באליעד, נמצא מתחם האירוח ליאורחאן, המתאים לאירוח משפחות וקבוצות. בחאן יכולים להתארח עד 60 איש. מגיעים בשניים? לרשותכם 2 בקתות עץ.
בתיאום מראש
100 ₪ לאדם מגיל 3
טוען אייטמים...
חוות דעת, עדכונים מהשטח, שאלות ותשובות
טוען אייטמים...
ממלונות בוטיק, דרך מסעדות מפונפנות וברים נסתרים, ועד אירועים ופסטיבלים שכובשים בסערה את העיר בכל שנה ומעניקים לה נופך חו”לי - לירושלים יש עוד המון צבעים שלא הכרתם. מוכנים לגלות?
גם מי שאוהב להתפנק כבר יודע שאין על לינה תחת כיפת השמיים (או כיפת האוהל). לטובת כל מי שלא…
מתכננים חופשה משפחתית אחרת, בקמפינג או אוהל אירוח מיוחד? אספנו לכם עשרה מקומות ברחבי הארץ…
מתכננים לצאת לקמפינג בחיק הטבע ולא בטוחים איך לעשות את זה נכון? אנחנו כאן בשביל לעזור לכם…
אי אפשר להתכחש או להילחם בזה – הישראלים ימצאו כל תירוץ למנגל! אספנו לכם המלצות למקומות יפי…
בואו לתפור את הארץ מצפון ועד דרום בשביל אחד! יצרנו עבורכם 18 מקטעי דרך המתחברים לשביל קסום אחד, בו תמצאו את הכל: נקודות טבע מדהימות, מקומות לאכול, מקומות לינה וסיפורי דרך מרתקים.
יש לכם רכב שטח ואתם מחפשים המלצות לטיולי 4X4 SUV? קבלו את טיולי השטח היפים ביותר בארץ, כולל כאלו עם פריחות, תצפיות מרהיבות, מעיינות ונקודות פיקניק שוות.
היי,
מה תרצה לכתוב על "ליאורחאן"?
יתרונות:
1. אוהל גדול עם מלא מזרנים
2. מטבח מאובזר בכלי אכל רב פעמיים
3. מרחב לילדים לשחק בפנים ובחוץ
4. יש מלא נקודות חשמל:-)
5. מקום שקט עם פרטיות
6. מים חמים במקלחות (ממש טוב לאחרי יום של טיול… )
7. שני מקררים גדולים
חסרונות:
המקום לא מסודר לקבלת האורחים ובעל המקום לא מגיע להסביר כיצד לתפעל את המתקנים השונים, לתחושתי ין שימת לב לפרטים הקטנים והחשובים.
1. בפינת המדורה לא היו עצים
2. לטאבון לא היה בלון גז (גם לא אחרי שבתקשרנו לבקש ואמרו שיביאו)
3. מכיוון שלא ניתנו הסברים, לא ידענו היכן להדליק את האור בחוץ
4. בלילה החתולים נכנסים למתחם השינה ולמטבח (מישהו צריך לסגור את הפתחים הרלוונטיים ברשתות)
5. הדלתות במקלחות לא נסגרות ואין מספיק נייר טואלט בשירותים
6. לצערנו אין את האפשרות לשכור סדינים, שמיכות, שקי שינה או מגבות וצריך להעמיס הכל על האוטו (מבאס בעיקר אם באים ללילה אחד)