בימים אלו, כאשר ההנחיות משתנות מפעם לפעם, חלק מהאטרקציות עשויות להיות סגורות. על כן חשוב לתאם מראש ולבדוק ישירות מולם בטלפון כי הם אכן פתוחים לפעילות. לעדכונים שוטפים על מצב הטיולים בארץ בתקופת הקורונה לחצו כאן »
לדווש בנוף יפהפה: רענן באופן, טיולי אופניים בגליל ובגולן
את המסלולים הכי יפים בארץ, כיף לגלות ברכיבה על גבי זוג אופניים. כיף עוד יותר לחוות את הגליל ואת הגולן באמצעות כל החושים, לשכשך במים, לדווש בדרכי עפר, על רקע נוף יפהפה וליהנות מטיול משולב בכל טוב.
רענן באופן היא חברת טיולי האופניים המקצועית ביותר בגליל, המתמחה בהובלת טיולי אופניים מיוחדים. מטיולים אתגריים ועד לטיולי אופניים ליליים, לאור ירח מלא. המדריכים המקצועיים במקום יתאימו לכם את המסלול המושלם עבורכם, בהתאם לכושר הגופני ולכמות הרוכבים. מתאים גם להורים עם ילדים קטנים.
ברענן באופן יספקו לכם אופניים חדישות, אופני טנדם זוגיים, נגררים, ריקשות, קסדות בטיחות וכמובן מפות מסלול עם הסבר מלא למסלולים היפים, כמו למשל מסלול נהר הירדן ומפלי כפר בלום. לכם נשאר רק לדווש, לעצור לפיקניק באחת מפינות החמד שלאורך המסלול, ולהביט מדי פעם בנוף המרהיב שסביבכם.
- איפה: ניתן לקבל את האופניים בעמדות ההשכרה בקיבוץ להבות הבשן או באיילת השחר
- מידע נוסף בטלפון: 073-782-3178 או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
לפגוש מקרוב את העוף הגדול ביותר בעולם: חוות אל היען , צפון הנגב
מטיילים בדרום הארץ? האם תהיתם היכן תפגשו את העוף הגדול ביותר על פני כדור הארץ, הלא הוא היען החינני? הכירו את חוות אל היען אשר בצפון הנגב, מול פארק אשכול. במקום תכירו מקרוב עופות שונים, מהיען הענק ועד לעוף קטן במיוחד.
החווה מעניקה חיבור מושלם בין אדם לטבע, דרך נופים קסומים, והיכרות מרתקת עם היענים. כל פעילות והדרכה מותאמת לגיל המשתתפים ויוצרת לכל אחד מהם חוויה יוצאת דופן.
עוד בחווה תמצאו עוד בחווה, פינת חי נעימה, מתקני שעשועים לילדים ופינות פיקניק לרשות המבקרים. בכניסה יחולקו לילדים שקיות האכלה לשם האכלת היענים, שזו חוויה משעשעת לכל גיל ויש אפילו פינות יצירה.
- איפה: אל היען, מול פארק אשכול
- מידע נוסף בטלפון: 073-782-4416 או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
לקלוע למטרה: פארק היורה, בית לחם הגלילית
בנופיה הקסומים של המושבה הטמפלרית בית לחם הגלילית, נמצא הפארק הראשון בישראל לכל מקצועות החץ והקשת. שואלים את עצמכם מה זה בעצם אומר? חץ וקשת זה מהסרטים לא?
בפארק היורה, מסתתר לו מסלול יער ענק וייחודי לצייד מטרות דינוזאורים בתלת מימד ועוד הפתעות. קליעה למטרות אולימפיות, מטרות כדורים מעופפים, מטרות מים, מטרות נעות, בלונים, נשפנים אינדיאנים, ירי למרחק. זירת קרבות חץ וקשת ועוד פעילויות מקוריות ומגניבות במיוחד.
כל פעילות מלווה בהדרכה וציוד מקצועי מלא לכל משתתף (קשת אולימפית, אשפה וחיצים). כאן ילדיכם (מגיל 7 ומעלה) ילמדו להתנתק מהמסכים ולהתמקם מחדש אל מול המטרה. יש מסלולים שכוללים סיפור משחק שלם, תחרויות בין קבוצות ואפילו להיט חדש – ירי בחץ וקשת אל עבר כדורים מעופפים. חוויה משעשעת שמתאימה גם לילדים קטנים יותר.
- איפה: פארק היורה, בית לחם הגלילית
- מידע נוסף בטלפון: 073-782-4246 או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
לצאת לטיול שטח מלהיב על גלגלים, טרקטורוני כלנית
המתחם המוטורי טרקטורוני כלנית, אשר במושב כלנית שמעל הכנרת, מזמין אתכם חובבי האדרנלין לחוויית השטח הטובה ביותר בצפון. טיולי טרקטורונים ורייזרים או כמו שזה נקרא כאן "crazy rzr", היא מסוג האטרקציות בצפון שייקחו אתכם אל עבר עולם אחר של הנאה צרופה.
המסלולים המוצעים בטרקטורוני כלנית מתחילים מאורך של שעה ועד כ-3 שעות בלווי מדריך מיומן שילווה אתכם. תצאו לטיול שטח בנהיגה עצמית באזור נחל עמוד חופי הכנרת,נחל צלמון,ובקעת בית הכרם, מעיין הנביא חבקוק, עמק הבתולות ועוד. אז קחו נשימה עמוקה, כי הדרכים הכי יפות בגליל מחכות לכם!
- איפה: טרקטורוני כלנית, מושב כלנית
- מידע נוסף בטלפון: 073-782-3792 או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
לצאת להרפתקה במדבר, חולות ניצנה
אנחנו לא יודעים אם אתם יודעים, אבל מסתבר שבמדבר עושים חיים משוגעים. בין דיונות החול המהפנטות של חולות ניצנה, במושב באר מילכה שבנגב, מחכים לכם החבר'ה של הרפתקה במדבר, עם שלל אטרקציות שיגלו לכם פעם אחת ולתמיד, למה כל כך מגניב פה במדבר?
בשביל החבר'ה האלה, המדבר הוא דרך חיים והם ישמחו לקחת אתכם איתם אל החוויות השונות שיש למדבר להציע: לגלוש בדיונות עם גלשנים מגניבים, לטייל בג'יפים, לצפות בכוכבים בלילה עם טלסקופ ענקי ולחפש את בעלי החיים המיוחדים שחיים כאן ללא הפרעה (תרגישו ממש כאילו השתתפתם בצילומי סרט טבע של הבי-בי-סי או נשיונל גאוגרפיק).
מי שבאמת רוצה לחוות את המדבר בהכי עמוק, מיוחד ומגניב שיש, מוזמן להרפתקת " לילה במדבר" שכולל את כל החווית הנ"ל וגם לינת שטח (גלמפינג סטייל) באוהלים מדוגמים ומפנקים, ממש בלב ליבו של אחד האזורים הכי יפים בארץ.
- איפה: מושב באר מילכה, ליד ניצנה
- מידע נוסף בטלפון: 072-213-6674, או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
להכיר פרפרים מקרוב: משתלת הפרפרים באזור חוף הכרמל
מחפשים אטרקציה מקורית עם הילדים? בואו להכיר מקרוב את עולם הפרפרים הצבעוניים והמרהיבים, במשתלת הפרפרים, הממוקמת בין זיכרון יעקב לעתלית, קחו חלק בפעילות חוויתית לכל המשפחה, עם פרפרים, זחלים, וכל מה שקשור לעולם הפרפר ועופו על זה!
במשתלה הצבעונית תלמדו ממש מקרוב על התנהגות הפרפרים (הנחמדים), הקשר שלהם לצמחים, ומחזור חיי הפרפר, הכל בעזרת פרפרים, זחלים וגלמים אמיתיים וחיים.
- איפה: משתלת הפרפרים, צומת מרכז מיר"ב, חוף הכרמל כביש 4 בין זיכרון יעקב לעתלית
- מידע נוסף בטלפון: 073-778-3198, או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
לשוט על ברכת רם: הצפון הרחוק, אטרקציות בגולן
הכירו את הלהיט הכי חדש והאטרקציה המגניבה של הקיץ – שייט בסירה דו-קומתית, על אגם ברכת רם, בסירה שיש בה הכל – מתחם רביצה מפנק ומוצל, מנגל ונוף נהדר לאחד האגמונים הכי מקסימים ברמת הגולן בפרט ובארץ בכלל. ניתן להזמין את הסירה למספר שעות וזה רעיון מקורי ואידאלי לחגיגות, מסיבות רווקות ועוד. במתחם היפה תמצאו גם אטרקציות נוספות: רכיבה על סוסים, טיולי אופניים מודרכים וטיולי ג'יפים.
- איפה: הצפון הרחוק, אטרקציות בגולן, ברכת רם
- מידע נוסף בטלפון: 073-757-7524 או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
לגעת בטבע: חוות הזיתים אלאדין, כפר רות
בתוך כרם זיתים שבכפר רות הפסטורלי, שוכן לו אוהל בדואי רחב ידיים המהווה בסיס למגוון פעילויות חוויתיות בטבע. כאן עורכים סיוריים משפחתיים מיוחדים ופעילות ייחודית לקטנים ולגדולים, עם חיות ועם זיתים!
אז מה עושים כאן? במהלך הסיור הפעיל בחווה, שמתחיל כל שעה עגולה, מאכילים תרנגולים, ארנבים וטווסים, צופים בפעילות בית הבד השוכן במקום, מכינים מצמח האזוב את תבלין הזעתר, קוטפים צמחי מרפא לחליטת תה ושומעים הסברים על תכונות המרפא שלהם. מקשיבים לסיפורים אודות החי והצומח בחווה, ולסיום טוחנים ביחד גרעיני חיטה לקמח, ואופים ביחד פיתות (ואוכלים אותן כמובן).
לרשות המבקרים בחווה גם אוהל רחב ידיים ומדשאה גדולה ומוצלת שבה פינות ישיבה. אפשר לשלב בין פעילות לכל המשפחה לבין מנוחה והתרגעות בנוף היפה שמסביב וזה אפילו במרחק נסיעה קצר מהמרכז ומהעיר מודיעין.
- איפה: חוות אלאדין, כפר רות
- מידע נוסף בטלפון: 073-782-4076 או בעמוד האטרקציה באתר טיולי »
רוצים לקבל המלצות לאטרקציות וטיולים מהקהילה שלנו? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק! »
מחפשים עוד המלצות על אטרקציות שוות? הנה כמה כתבות במיוחד עבורכם: