כל המידע על סיורי עששיות עם רן שדה
רן שדה המדריך טיולים מזמין אותכם להנות מסיור עששיות לאורך תוואי
רכבת העמק ונחל הקישון.
יספר על הרכבת ההסטורית ועל האנשים שחיים כאן. נשמע סיפורים על חושך
ונדבר על פחד. נבקר במעיין קטן בו ניתן לשכשך רגליים וכמובן נבקר
בתחנת רכבת היסטורית, נשמע את סיפורה ונגלה איזה שיר גינס נשבר על
מסילת רכבת זו.
- אורך הסיור כשעה וחצי
רן מוציא דרך קבע סיור עששיות לאוהבי נוסטלגיה שנקרא “אהבה שירים ושומרים”. סיור קליל על גבעות שייח אבריק שמספר על שירי האהבה והשירים שהושרו כאן בימי השומרים.
סיור עששיות רכבת העמק – החל מהאביב ועד תחילת עונת הגשמים, אני מדריך בתדירות משתנה את סיור עששיות רכבת העמק, שמתאים למשפחות ומבוגרים. זהו סיור מעגלי לאורך הקישון ומסילת הרכבת החיג’אזית.
סיור עששיות מיוחד לחנוכה – בחורף אני נוטש את נחל הקישון שלא מאפשר לטייל לידו לאחר הצפה ומעביר סיור מיוחד ביער שימשית. הסיור מעגלי ומתאים למשפחות ומתקשר עם חג החנוכה.
סיורי עששיות לקבוצות בהתאמה קבוצתית – טיול עששיות מיוחד לקבוצה במקום שמתאים לה. אנחנו מוצאים את המקום שמתאים לכולם ואני בונה במיוחד עבור הקבוצה טיול עששיות ייחודי. מתאים לימי גיבוש, סיור ערב בנופש של משפחה או חברה, ימי הולדת וכדומה.
טיולים מודרכים
רן מדריך בכל חלקי הארץ ומתמחה בבנייה והדרכת טיולים מותאמים לקבוצות באיזור עמק יזרעאל והצפון.
היי,
מה תרצה לכתוב על סיורי עששיות עם רן שדה?