בלום וילג': קמפינג בקייקי כפר בלום

מה עושים בבלום וילג': קמפינג בקייקי כפר בלום?
קחו פסק זמן וצאו לחופשה חלומית באחד האזורים היפים בארץ! במתחם בלום וילג' תוכלו ליהנות ממספר אפשרויות לינה, מאזור שופע מסלולים ומגוון אטרקציות.
מה במתחם?
במתחם תמצאו אוהלים ממוזגים שבכל אוהל מיטה זוגית ו-3 מיטות יחיד. האוהל מציע רצפת דק מעץ, מקרר ביתי, שולחן קק"ל, כריות ומצעים, פינות ישיבה, שקע להטענת טלפון ועוד הרבה פינוקים!
במתחם תוכלו ליהנות גם מ:
- אזורי מנגל
- שירותים נקיים ומקלחות עם מים חמים
- חשמל ותאורה בלילות
- מזנון
- צוות מקצועי ומיומן הפועל על מנת להבטיח לכם חוויה מהנה ובטוחה
ואם זה לא מספיק, המתחם שוכן במרחק הליכה של כמה דקות מטיילת הירדן והשהייה כוללת כניסה חד פעמית לשייט הקייקים למסלול המשפחתי ולפארק הטופרופ!
צילום: באדיבות בלום וילג'
שימו לב
- יש להצטייד במגבות ושמיכות מראש
- מומלץ לתאם הגעה מראש ולהתעדכן בנוגע לשעות הפעילות
- השהייה כוללת כניסה לאטרקציות שמתאימות לכל המשפחה
אטרקציות באיזור כפר בלום
קייקי כפר בלום
מכפר בלום שבאצבע הגליל יוצאים לשייט קייקים ורפטינג במי הירדן והחצבני. הפעילות הקבועה בקייקי כפר בלום כוללת שייט קייקים ורפטינג בשני מסלולים: המסלול המשפחתי שאורכו 4 ק”מ, מתאים לילדים מגיל 5 ונמשך כשעה וחצי של שייט רגוע. המסלול הארוך והאתגרי שאורכו 8 ק”מ, בשילוב קטעי זרימה מהירים ומפלים מיוחדים, מתאים לילדים מגיל 10 ונמשך כשעתיים וחצי.
אפשר לשלב את הבילוי עם פארק האתגרים הצמוד – טופ רופ, בו יש פארק חבלים, קיר טיפוס ואומגה ענקית באורך 90 מטר היורדת ישר לירדן. בנוסף בימי החורף קבוצות ויחידים יכולים לצאת להרפתקאה של שייט חורף, על גבי סירות מלוות מדריכים מיומנים. השייט בזרימת הירדן הטבעית לעונה נמשך כשעתיים וחצי עם מספר עצירות לשתיית קפה, תה או סיידר חם
טיולי קלאב קאר בלב הגליל העליון
אצלנו בבלום קאר מציעים טיולים למשפחות, זוגות וקבוצות עם הדרכה מקצועית ובליווי מדריך. חוויה גלילית מהנה של נהיגת שטח עצמאית לאורך נהר הירדן ונופי הרי הגליל והגולן.
לאורך המסלול אנו חולפים על פני הקיבוץ, נעבור בפינות פסטורליות ונגלה את נפלאות הטבע, ניסע לאורך המטעים ועצי ההדר שמשנים את צבעם לאורך כל עונות השנה. עוצרים לקפה בסכר הגדול של נהר הירדן, שומעים הדרכה, סיפור ונהנים מצלילי הזרימה.
צילום: באדיבות בלום וילג'
- ילדים הנדרשים ע"פ דין לשבת על כיסא בטיחות או בוסטר יהיו ישובים וחגורים לאורך כל הנסיעה לכיסא בטיחות או בוסטר בהתאם לנדרש. על הלקוח לספק לכל הנוסעים בכלי הרכב, שנדרשים ע"פ הדין לשבת במושב בטיחות/בוסטר במהלך הנסיעה, את מושבי הבטיחות והבוסטרים במצב תקין ותואם את דרישות הדין.
- הנוהג בכלי חייב להיות מעל גיל 21 , בעל רישיון נהיגה ישראלי 02 ו/או בינלאומי בתוקף אשר הציג את רישיונו וחתם על מסמך - רשאי לנהוג בכלי התפעולי.
- מי שאינו מעל גיל 21 ובעל רישיון נהיגה ישראלי 02 ו/או בינלאומי בתוקף ובכלל זה ילדים, אינו רשאי בשום אופן לנהוג בכלי התפעולי או לבצע בו כל פעולה ,פרט לנסיעה.
- הנסיעה בכלי היא מעל גיל שנתיים
קבלו הצצה לחופשה משפחתית חלומית אצלנו:
היי,
מה תרצה לכתוב על "בלום וילג': קמפינג בקייקי כפר בלום"?
כיף נקי ומסודר
אני ובת דודה שלי רוצות לארגן טיול משפחתי, בגלל שבעבר כבר הייתי בחווית הקיאקים המדהימה אני חושבת שהוא טיול מושלם, השאלה אם הסירות מספיק גדולות ל8 אנשים ולתינוק.