רשת מלונות דן ממשיכה בקונספט המצליח של סופי שבוע מיוחדים המשלבים מופעי מוסיקה איכותיים וייחודיים לצד קולינריה משובחת וארוחות מפתיעות.

צילום מלונות דןצילום מלונות דן

סוף השבוע המיוחד, שיתקיים בין התאריכים: 26-28.5.22 יתחיל בחמישי ערב בארוחה מיוחדת ומפתיעה לאורחי המלון. במסגרתה שף המלון גולן ישראלי, יארח את השף המיתולוגי עזרא קדם מסטודיו ארקדיה ויחד הם יבשלו ארוחת ערב מיוחדת עם המון הפתעות קולינריות.

צילום דניאל לילהגולן ישראלי שף מלון דן אכדיה. צילום דניאל לילה.

במסגרת הארוחה המיוחדת, סטודיו ארקדיה מגיע לאכדיה כך שהקונספט שלה יתבסס על אדמת ארץ ישראל – ירקות טריים, דגה מקומית ובקר מקומי. אורחי המלון ייהנו מתפריט עשיר הכולל מנות, כגון: דג לבן צלוי על גחלים וראגו אביבי, קונפי פלאמידה, מעורב ארכדיה, סינטה של עגלה שמנה, ריזוטו דגנים, קווטרו ורדה ועוד.

צילום דניאל לילהעזרא קדם מסטודיו ארקדיה. צילום דניאל לילה

בשישי בבוקר אורחי המלון ייהנו ממפגש אישי של אחד על אחד בו איש הקולינריה דוד קישקה יראיין את השף עזרא קדם  על מקורות ההשראה שלו, על 30 שנות פעילות של ארקדיה ועל תפיסת עולמו הקולינרית.

בשישי אחר הצהריים אורחי המלון ייהנו מהופעת שקיעה מקפיצה במיוחד של הלהקה האהובה טיפקס, בדק הבריכה של המלון הצופה לחוף ימה הקסום של הרצליה.

צילום רונן אקרמןצילום רונן אקרמן

בשבת אורחי המלון ייהנו מסדנאות יוגה ומגוון פעילויות לילדים במועדון "דנילנד" במחודש והמשודרג של דן אכדיה.

חברי מועדון e-dan ייהנו מחבילה במחיר מיוחד: זוג לשני לילות על בסיס חצי פנסיון.
החל מ-4867 ₪ והיא כוללת את כל הארוחות והתוכן המוצע במסגרת החבילה.

כמו כן ** חברי מועדון e-dan צוברים כסף בהזמנת החופשה, למימוש בכל זמן ובכל מלון של רשת מלונות דן.